Ενημερωθείτε για τα νέα και τις προσφόρες μας!


ArgolidaHotels.gr--Ξενοδοχεία Αργολίδας

IGNATIA HOTEL

IGNATIA HOTEL
Παραλιακή οδός Ναυπλίου-Νέα Κίου Nέα Κίος
Τηλέφωνο: 2751 051265

5 λεπτά από το αρχαίο θέατρο του Άργους5 λεπτά από τα κάστρα του Ναυπλίου: το Παλαμήδι, την Ακροναυπλία και το νησάκι-φρούριο Μπούρτζι5 λεπτά από την αρχαία Τίρυνθα20 λεπτά από τις αρχαίες Μυκήνες40 λεπτά από το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου
Πιο συγκεκριμένα το ξενοδοχείο Ιγνατία είναι:
Η προνομιακή θέση του ξενοδοχείου Ιγνατία δίνει την ευκαιρία σε όλους τους φιλοξενούμενους του να επισκεφτούν τους αρχαιολογικούς χώρους της Αργολίδας και το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου όπου κάθε καλοκαίρι γίνονται οι θεατρικές παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου. Επίσης, το ξενοδοχείο Ιγνατία βρίσκεται πολύ κοντά στο Άργος και το κοσμοπολίτικο Ναύπλιο, που ήταν η πρώτη πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους.
Το ξενοδοχείο Ιγνατία βρίσκεται στην Νέα Κίο στο κέντρο του Αργολικού κόλπου μόλις 5 χιλιόμετρα δυτικά του Ναυπλίου. Η πρόσβαση στο ξενοδοχείο είναι πολύ εύκολη με όλα τα μέσα μεταφοράς μια και το ξενοδοχείο είναι χτισμένο επί της παραλιακής οδού Ναυπλίου- Νέας Κίου μόλις 20 μέτρα από την παραλία.
ΤοποθεσίαΗ 30χρονη εμπειρία στην υποδειγματική φιλοξενία.Οι παρεχόμενες υπηρεσίες του ξενοδοχείου που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε από τους ρυθμούς της καθημερινότητας και θα σας οδηγήσει σε μονοπάτια ηρεμίας και ξεγνοιασιάς.Οι χώροι του ξενοδοχείου που θα σας κάνουν να νιώσετε ότι είστε σε ένα γνώριμο και οικείο περιβάλλον.
Μερικά από τα στοιχεία που θα σας κερδίσουν από την πρώτη στιγμή:
Το ξενοδοχείο Ignatia προσφέρει υψηλού επιπέδου φιλοξενία που αποπνέει την αγάπη και την φροντίδα των ανθρώπων του και φέρει την σφραγίδα των 30 χρόνων της εμπειρίας τους. Βασικό μέλημα των ανθρώπων του ξενοδοχείου Ignatia είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών με γνώμονα την άνεση και την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των φιλοξενούμενων τους.
Μόνο 5 λεπτά από το κέντρο του πανέμορφου Ναυπλίου & του εμπορικού Άργους, το ξενοδοχείο Ιgnatia είναι χτισμένο σε μια γραφική παραλία του Αργολικού κόλπου, στον δήμο της Νέας Κίου, που συνδυάζει την ηρεμία της θάλασσας με την γραφικότητα του τοπίου.

 


:
  
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds
Διαφήμιση
ribbon
Διαφήμιση
ribbon
Διαφήμιση
ribbon
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είσοδος Μελώνtop